Ublažavanje posledica stresa

Organizujemo časove fizičke aktivnosti prilagođene mogućnostima pacijenata (joga, vežbe mobilnosti i jačanja muskulature, vežbe istezanja) kako uživo, tako i online. Oboleli od multiplog mijeloma se vrlo često zbog osnovne bolesti i zbog terapija koje primaju, suočavaju sa umorom. Lagane vežbe značajno mogu da poboljšaju njihovo stanje.

Fizička aktivnost takođe pruža osećanje zadovoljstva i utiče na naše raspoloženje i povećava nivo energije, a takođe utiče na kvalitet i trajanje sna. Organizacija online časova meditacije i tehnika disanja sa ciljem lakšeg prihvatanja stresnih situacija i njihovog prevalizaženja uz smanjenje emotivnih uspona i padova kroz koje pacijenti svakodnevno prolaze. Podrška zdravom načinu života kroz organizaciju različitih radionica posvećenih održavanju zdravlja na optimalnom nivou kroz zdravu ishranu, radionice kuvanja i pripreme zdrave hrane, pristup organskim namirnicama uz različite povoljnosti kao članovi Udruženja.

Besplatni časovi yoge za sve članove

 

Pre nego što se odlučite i krenete da vežbate sa nama, važno je da znate da su svi naši časovi prilagođeni početnicima i osobama sa zdravstvenim problemima.

Yoga će vam pomoći da dođete u kontakt sa svojim telom, umom i osećanjima. Doprinosi zdravlju i blagostanju.

Tokom vežbanja uvek ćete dobiti instrukcije kako da uradite vežbu u okviru svojih mogućnosti. Vrlo je važno da vežbate onoliko koliko vam prija, bez forsiranja. Cilj je da se osećate dobro, zadovoljno i spokojno.

Vežbe će voditi Snežana Bošković, instruktorka fitnesa i yoge, savetnica za ishranu i suplementaciju u sportu i rekreaciji. U okviru 10 godina iskustva, Snežana je radila sa odraslima svih uzrasnih kategorija, kao i sa ljudima koji žive sa određenim zdravstvenim problemima.

Pronađite vreme za besplatan program
Moje vreme

Na koji način možete da otpustite stres koji se svakodnevno akumulira u našem telu kroz jednostavne tehnike opuštanja?

Pogledajte uvodni video i krenite već danas da vežbate uz vođenje Nataše Vukoje koja iza sebe ima višegodišnje iskustvo u pomaganju ljudima širom sveta da unaprede svoj kvalitet života.