Uslovi korišćenja – Online donacije

Posetom ili donacijom prihvatate uslove korišćenja koji su navedeni u daljem tekstu. Udrženje zadržava pravo da bez prethodnog obaveštavanja vrši izmene i dopune ovih Uslova korišćenja. 

 

2.1.1. Kontakt podaci

Udruženje obolelih od multiplog mijeloma Srbije
Jabučki put 173
Pančevo, Srbija
+381 63 202 406
Delatnost i šifra:
9499
Delatnost ostalih organizacija na bazi učlanjenja
Matični broj: 28134754
PIB: 108397118
e-mail: multiplimijelom.srbija@gmail.com
 

2.1.3. Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za
informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije.
Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti
kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u
trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost
neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

 
2.1.4. Kontakt podaci – korisnički servis

Naša komunikacija sa posetiocima sajta i donatorima se odvija putem telefona : +381 63 202 406 elektronske pošte: multiplimijelom.srbija@gmail.com   ili obaveštenjima koja ćemo objavljivati na ovom sajtu.

Izjava o zaštiti privatnosti korisnika

Udruženje se obavezuje i garantuje čuvanje i zaštitu privatnosti podataka svih naših kupaca i donatora.

Intelektualna svojina

Sadržaj prikazan na ovom sajtu kao što tekstovi, fotografije, logotipi, video i audio zapisi, dizajn (baneri, ikonicel) su vlasništvu udruženja i ne mogu se koristiti bez predhodne saglasnosti.

Radno vreme

Online donacija preko web prezentacije www.mijelom.rs radi od 00-24h, 7 dana u nedelji. U slučaju tehničkih problema ili tokom zahvata redovnog održavanja sajt može biti kraći vremenski period nedostupan o čemu ćete biti obavešteni.
Promena (ažuriranje) podataka na sajtu udruženja zadržava pravo da može u svako vreme, bez prethodne najave, promeniti podatke prikazane na bilo kojoj stranici sajta.

Uslovi donacije
www.mijelom.rs je web prezentacija koja posluje u skladu sa Zakonom o elektronskoj trgovini i svim ostalim važećim zakonima i propisima u Republici Srbiji.
Detaljni uslovi donacije navedeni su u sledećem tekstu. Molimo Vas da se upoznate sa njima pre nego što date donaciju:

2.1.5. Dostava robe i eventualna ograničenja

Prilikom doniranja potrebno je da ispratite sledeće korake:

1. Unos podataka radi registracije
2. Unos iznosa donacije
3. Finalni pregled podataka
4. Pregled i potvrda donacije

1. Registracija

Prilikom popunjavanja formulara za donaciju potrebno je da unesete svoje lične podatke i email adresu. Registracija se obavlja samo jednom a svaki sledeći put kada posetite www.mijelom.rs sistem će vas automatski prepoznati po unetoj email adresi i ažurirati vaše ostale podatke.

2. Unos iznosa

U polje za iznos donacije potrebno je da unesete iznos koji želite da donirate i da odaberete valutu.

Sve transakcije na našem sajtu obračunavaju se u dinarima (RSD). Ukoliko ste izabrali drugu valutu, vrednost transakcije će biti konvertovan u dinare po važećem srednjem kursu Narodne Banke Srbije. Minimalan iznos donacije je 1.000,00 RSD.

3. Pregled i potvrda narudžbenice

Pre nego što potvrdite narudžbenicu, možete još jednom proveriti sve detalje: iznos donacije, podatke o naručiocu.

Plaćanje
Podržava sledeće načine plaćanja:

– platnom karticom (online plaćanje)

Ukoliko posedujete Visa, MasterCard platnu karticu odobrenu od strane banke izdavaoca za online plaćanje, izaberite ovaj način plaćanja. Nakon što potvrdite narudžbenicu, bićete preusmereni na sajt Banca Intesa Beograd. Na sajtu banke vršite unos podataka sa platne kartice i obavljate plaćanje. Ukoliko je transakcija uspešna bićete vraćeni na naš sajt sa obaveštenjem da je plaćanje uspešno obavljeno. U slučaju da plaćanje nije uspelo, bićete vraćeni na naš sajt sa informacijom o neuspelom plaćanju i moći ćete da ponovite plaćanje ili da izaberete drugi način plaćanja.
Iz sigurnosnih razloga, podaci o vašoj platnoj kartici su vidljivi samo Banci Intesa Beograd kao procesoru kartica. Sajt banke je zaštićen i siguran za ovaj način plaćanja.

2.1.6.Politika reklamacija

Reklamacije vezane za izvršenu upatu ( donaciju) su moguće u sledećim slučajevima:
1. Zloupotreba kartice;
2. Pogrešno unet iznos (nula više i sl.).

U slučaju reklamacija iz nekog od napred navedena dva razloga, iste se primaju tako što se e-mail sa potvrdom o izvršenoj transakciji prosleđuje na e-mail adresu multiplimijelom.srbija@gmail.com i uz njega se prilažu skenirani zahtev za povrat sredstava u slobodnoj formi u kojem se navodi razlog. Potrebno je da zahtev sadrži potpis vlasnika kartice i skeniranu ličnu kartu, kao i kontakt telefon. Pošiljalac će biti kontaktiran, a sredstva vraćena u roku od 10 dana nakon uspostavljenog kontakta. Sredstva se vraćaju na račun koji je vezan za platnu karticu kojom je donacija izvršena.

Zahtevi se mogu slati i poštom na:

Udruženje obolelih od multiplog mijeloma Srbije

Jabučki put 173

Pančevo, Srbija
i potrebno je da sadrže sve elemente kao i zahtevi poslati e-mailom.

 

2.1.7. Zaštita privatnosti korisnika

U ime Udruženje obolelih od multiplog mijeloma Srbije obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni udruženja (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

2.1.8. Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

 

2.1.9. Povrat sredstava

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno platio nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Udruženje obolelih od multiplog Mijeloma Srbije je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko VISA, EC/MC, Maestro, Amex i Dina metoda plaćanja, što znači da će banka na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

2.1.10. Izjava o PDV-u

Udruženje obolelih od multiplog mijeloma srbije nije u sistemu PDV-a